Gezinsfotograaf Oost-Vlaanderen - Nathalie Dolmans Fotografie Gent

Day in our life

Ik heb de laatste tijd veel nagedacht waarom ik fotografie zo belangrijk vind. En het antwoord is eigenlijk heel simpel: ik wil herinneringen vastleggen. Ik heb zelf gemerkt dat ik heel weinig herinneringen heb aan mijn eigen kindertijd. En degene die er zijn, zijn vaak gekoppeld aan foto’s. En in die tijd werden er gewoon nog niet zoveel foto’s gemaakt. Ok, nu klink ik echt heel oud, maar dat valt best mee hoor 🙂 (I’m a mid-eighties girl) Maar ik vind dat dus superjammer dat er zo weinig foto’s zijn en zo weinig van ons gezin zoals het was elke dag.

En daarom probeer ik mijn eigen leven en gezin zoveel mogelijk vast te leggen. Soms fotografeer ik mijn gezin een hele dag tot ze alledrie zot worden (de kinders en het lief. Oeps – sorry jongens) Maar als ik dan nog langer door fotografeer dan hebben ze het bijna niet meer door. Bijna… 🙂 Ach ja, ik ben ervan overtuigd dat ze die foto’s later nog gaan koesteren. En ik wil gewoon nooit vergeten hoe we nu zijn. En mijn kinderen zijn gewoon superschattig. En fotogeniek. En grappig. Ok ok, ik stop al 😀 Oordeel vooral zelf.

Heb je zin gekregen om zelf ook een dag uit je leven te laten vastleggen? Echt doen, ik beloof je dat je er geen spijt van zal krijgen. Ik wil jullie echt de mooiste en waardevolste herinneringen geven. Op deze pagina kan je wat meer informatie terugvinden over een day in the life shoot.

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter