Invest in memories that last forever

Probeer je eens een willekeurige foto uit je kindertijd voor de geest te halen. Welke komt als eerste in je op? Bij mij is dat eentje van mijn mama, mijn broer en ik aan het strand. Mijn broer is heel happy op en neer aan het springen, ikzelf ben nog maar een klein baby’tje. Het is geen supermooie, perfect gekadreerde foto maar hij is toch superbelangrijk voor mij. Het is een echt ‘day in the life’ moment. Geen geposeerd portret maar een foto van het leven zoals het was op dat moment.

Wil je zelf ook foto’s van je gezin zonder te moeten poseren? En waar iedereen opstaat, zelfs de fotograaf van het gezin. Dan is een Day In The Life reportage perfect voor jou. Ik kom je dagelijkse leven een paar uur volgen en vastleggen. Het resultaat: ongedwongen, echte en spontane foto’s.

Gezinsfotograaf Oost-Vlaanderen - Nathalie Dolmans Fotografie Gent
Day in the life fotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Day in the life fotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Day in the life fotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Familiefotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Familiefotograaf Gent - Nathalie Dolmans

 

Hoe gaat dat dan juist in zijn werk zo’n day in the life? Heel simpel, het is gewoon een dag uit jùllie leven. Je moet dus niets speciaal plannen. Samen eten, boekjes lezen, buiten spelen, in bad, naar de supermarkt, … alles kan. Geloof mij, in al die simpele dagelijkse momenten zitten zoveel mooie foto’s.

Een Day In The Life reportage start vanaf 450 euro voor 3 uur. Dit is meteen ook de minimumduur van een reportage. Die tijd hebben we nodig zodat ik zo goed mogelijk jullie eigenheid kan vatten op foto.

Meer weten? Laat hieronder dan vrijblijvend je gegevens achter en ik bezorg je alle informatie rond een Day In The Life shoot.


    janee

    Als je na 3 dagen geen antwoord hebt gekregen op je vraag, kijk dan zeker in je ongewenste mail.

    En voor wie echt nieuwsgierig is naar die foto met mijn mama, hier is hij 🙂