Nathalie Dolmans - Huwelijksfotograaf Gent

Katrien en Glenn

Ik vond het fantastisch om de huwelijksfotografe van Katrien en Glenn te mogen zijn. Zo’n prachtige, lieve mensen met een familie waar ik me meteen helemaal welkom voelde. Altijd leuk als je als fotograaf meteen wordt ‘opgenomen’ in een familie waar je niemand kent. Al van bij het eerste kennismakingsgesprek met Katrien en Glenn voelde ik me heel welkom.

Hun dag in juni was nogal winderig waardoor we bijna de sluier kwijt raakten in de velden. Gelukkig hebben we hem net op tijd kunnen recupereren 😉 ’s Avonds werden we nog verwend door een prachtig golden hour, altijd een superleuk momentje voor mij én voor het koppel. Even weg van de drukte voor nog een intiem momentje in prachtig licht.

Dat prachtig licht werd later ingeruild voor een ander licht, dat van de dansvloer. En daar werd het nog een stevige party waar iedereen z’n beste moves bovenhaalde 🙂

Zelf zin om met mij te werken als huwelijksfotograaf? Laat dan hier je gegevens achter.

RECENT POSTS

    One Comment

  • Katrien 23 september 2019

    Bedankt Nathalie om onze dag zo mooi in beeld te brengen! Je bent TOP!

  • Laat een reactie achter