Huwelijk Marij en Bert in Asse en Dendermonde - Nathalie Dolmans Fotografie Gent

Marij en Bert

Ik ben heel blij dat Bert en Marij mij als huwelijksfotograaf kozen. Wat een fijn, echt, humoristisch en zalig koppel. Als fotografe ontmoet ik heel veel mensen en bij sommige denk ik ‘awel, dat zouden echt vrienden van mij kunnen zijn’. En dat had ik ook heel hard bij Bert en Marij. Ik denk dat als zij je in hun hart sluiten, dat het dan voor altijd is. En dat je op hen kan rekenen. En dat geloof ik ook echt van hen als koppel.

Ook al had Bert een longontsteking en was de zon niet zo aanwezig als we gehoopt hadden, het was een dag vol warmte en emoties. Net zoals ik ze graag heb. Ik vind het zalig om die emoties te kunnen vastleggen op foto en zo hopelijk nog vele jaren later voor nieuwe emoties te zorgen bij het bekijken van het trouwalbum.

Heb je zelf interesse om met mij te werken als huwelijksfotograaf? Laat dan hier je gegevens achter.

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter