Wat anderen schreven

Ik kan echt helemaal opgaan in een shoot en superenthousiast worden over een foto. Maar het is nog leuker als mijn klanten enthousiast zijn. En nog nog leuker als ze dat dan ook delen! Lees hier een paar ervaringen van klanten.

Werkte je zelf met mij samen? Dan ben ik ook wel stiekem benieuwd hoe jij het vond. Laat gerust een reactie na via mail.

We werkten met Nathalie samen voor een fotoreportage van onze pasgeboren dochter. Nathalie is een heel sympathiek en ontspannen persoon om mee samen te werken en we waren zéér tevreden met het resultaat!

Dries & Ellen

Trouwfotograaf Gent - Nathalie Dolmans

The cherry on top of your wedding cake 🙂
Vanaf het eerste gemoedelijke gesprek in onze woonkamer was de ‘klik’ er onmiddellijk. Nathalie gaf ons meteen het gevoel dat ze haar vak en talenten goed kent en die kon afstemmen op onze wensen, terwijl ze tegelijk een heel warme en persoonlijke aanpak hanteert. Ze nam echt de tijd om ons te leren kennen, en stond altijd paraat voor onze vragen, voorstellen en ideeën, hoeveel mailtjes ik ook stuurde.

Ze kon in haar foto’s heel vlot de combinatie maken van de ietwat klassiekere verwachtingen van onze ouders met onze eigen wensen om vooral de losse en spontanere momenten vast te leggen. Verliefde blikken, kleurrijke bulderlach, stiekem gefluister achter de rug van de ambtenaar of het nichtje dat haar kleed ondersmost: Nathalie heeft het allemaal gezien én vastgelegd.

Ook voor een last-minute on-the-spot vraag om àl onze genodigden samen op de foto te krijgen, toverde ze in geen tijd een ladder tevoorschijn, zocht ze fearless de bovenste trede op en riep ze voor 100 man ‘en doe nu allemaal nekeer zot’. Het resultaat is een van de foto’s die we meteen in XL-formaat aan onze muur willen hangen. Nathalie weet echt van aanpakken 😊

En nog een tip aan iedereen die dit leest: houd zeker een centje over om bij haar een album te bestellen. Ja, het heeft zijn prijs, maar dit is het soort stoefboekje van de bovenste plank dat je het hele jaar door op je salontafel wil laten liggen. Hoe ze er trouwens in geslaagd is om uit die enorme hoeveelheid foto’s net die te selecteren om ons hele sprookverhaaltje van de dag te laten kloppen, bewijst nogmaals haar talent.

Nu, een dik halfjaar later, zijn onze foto’s nog altijd stuk voor stuk een plezier om naar te kijken. Ze geven ons zo mooi en origineel weer hoe we écht zijn, alsof ze genomen werden door iemand die ons al jaren kent.

Maureen en Steven

Door corona was het voor ons een chaotisch jaar om te trouwen. Daarom was een fotograaf vinden geen gemakkelijke opdracht, maar toen kwamen we bij Nathalie terecht. En daar hebben we absoluut geen spijt van gehad!

Nathalie stelde zich zeer flexibel op en heeft onze dag heel mooi vastgelegd. Vrienden en familie zeiden achteraf allemaal hoe rustig en professioneel ze te werk ging, en hoe vriendelijk ze was.

Niek en Begum

Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen - Nathalie Dolmans Gent

Onze huwelijksfoto’s waren gewoonweg schitterend! We worden elke keer terug gezogen naar die dag bij het bekijken van het album. Gewoon TOP! Bedankt!

Kjell en Lien

Wij boekten Nathalie voor een personeelsshoot op ons werk. Nathalie is bijzonder aangenaam in de omgang en het contact en afspraken verliepen super vlot en correct! Iedereen voelde zich heel erg op z’n gemak (ze kende na de shoot ook echt al onze namen vanbuiten!) en wij hebben hele mooie foto’s als resultaat! Een aanrader!

Mandy – Ibis Budget Gent

Een professionele fotografe, gedreven voor de foto en altijd opzoek naar een persoonlijk detail of een bepaalde hoek dat toch juist dat ietsje meer geeft. De perfecte fotograaf voor een perfecte dag 😉

Daniel en Ksenia

Huwelijk Marij en Bert in Asse en Dendermonde - Nathalie Dolmans Fotografie Gent

Onze mooie dag met perfectie vastgelegd! Warme samenwerking, voelde ons goed aan en kon dit picture perfect vastleggen. We zouden haar zeker opnieuw vragen!

Marij en Bert

Trouwfotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Trouwfotograaf Gent Blanc Fixe- Nathalie Dolmans
Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen - Nathalie Dolmans
Trouwfotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Trouwfotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen - Nathalie Dolmans Gent
Huwelijksfotograaf in Zwitserland - Nathalie Dolmans
Trouwfotograaf Oost-Vlaanderen - Nathalie Dolmans
Huwelijksfotograaf Gent - Nathalie Dolmans Fotografie
Huwelijksfotograaf in Zwitserland - Nathalie Dolmans
Ines en Wietse - Nathalie Dolmans huwelijksfotograaf Gent