Ben je op zoek naar een onvergetelijk geschenk? Een origineel babycadeau, een mama-ik-zie-je-zo-graag geschenk, een verrassing voor je vrouw/man/lief, …

Geef eens een fotoshoot cadeau. Geen stijve studioportretten maar échte foto’s die spreken. Herinneringen voor het leven dus!

Schenk een bedrag naar keuze waarmee de gelukkige zelf kan kiezen of kies voor een volledige shoot. Een shoot van 1 uur kan al vanaf 250 €.

De bon zelf is niet zomaar een stukje papier, mijn fantastische grafisch ontwerpster heeft er een echt pareltje van gemaakt. En die bon verpak ik met heel veel liefde zodat je echt een mooi cadeautje kan afgeven.

Bestelde bonnen worden na betaling meteen opgestuurd of kunnen bij mij (Gent) afgehaald worden

Portretshoot

Day in the life

Newborn

Ideaal om een paar prachtige (gezins)portretten te maken, thuis of op locatie. Een zonsondergangsreportage in de velden, een urban shoot in de haven, familiefoto’s tijdens een (verjaardags)feest, …

Dit is een prachtige ode aan het dagelijkse leven. Ik kom langs bij je thuis en leg het leven vast zoals het is. De mooie momentjes, de eigenheid van het gezin en de chaos. De schoonheid zit écht in de kleine dingen.

Iemand verwacht een baby’tje? Verras hen met een cadeaubon voor een newborn shoot. Je geeft niet alleen een prachtige fotoreportage cadeau, maar ook een heleboel onvergetelijke herinneringen.

Tell me more!