Geef eens een herinnering cadeau

Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor iemand die je graag ziet? Een origineel babycadeau, een mama-ik-zie-je-zo-graag geschenk, een verrassing voor je vrouw/man/lief, … Geef dan eens een fotoshoot cadeau. Geen stijve studioportretten maar échte foto’s die spreken en de mensen die erop staan afbeelden zoals ze écht zijn. Herinneringen voor het leven.

Newbornfotografie Mira - Nathalie Dolmans Fotografie Gent
Newbornfotografie Mira - Nathalie Dolmans Fotografie Gent
Day in the life fotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Day in the life fotograaf Gent - Nathalie Dolmans
Familiefotograaf Gent - Nathalie Dolmans Fotografie
Newbornfotografie Mira - Nathalie Dolmans Fotografie Gent
Huwelijksfotografie Katrien en Frederik - Nathalie Dolmans Fotografie Gent

Je kan helemaal zelf kiezen hoeveel geld je wil uitgeven aan een bon. Ofwel geef je een bepaald bedrag cadeau waarmee de gelukkige helemaal zelf kan kiezen wat hij of zij er mee doet. Dat kan dan een shoot zijn of een uitvergroting van een foto die ik eerder maakte of een album of …
Ofwel geef je een shoot cadeau, dan zal er geen bedrag staan op de bon maar een omschrijving van wat je cadeau wil geven. Een shoot van een uur kan al vanaf 220 euro. Hieronder een paar opties van wat dat kan zijn.

Formules

Newborn: Je beste vrienden krijgen binnenkort een baby’tje? Geef een cadeaubon voor een newbornshoot. Je geeft niet alleen een prachtige fotoreportage cadeau maar ook een heleboel herinneringen voor later.

Day In The Life: Een Day In The Life is een prachtige ode aan het dagelijkse leven. Ik kom langs bij je thuis en leg het leven vast zoals het is. De mooie momentjes, de eigenheid van het gezin en de chaos. De schoonheid zit écht in de kleine dingen.

Family/couple/zwangerschap: Ideaal om een paar prachtige (gezins)portretten te maken, thuis of op locatie. Een zonsondergangsreportage in de velden, een urban shoot in de haven, familiefoto’s tijdens een (verjaardags)feest, …

Laat maar komen die bon

De bon zelf is niet zomaar een stukje papier, mijn fantastische grafisch ontwerpster heeft er een echt pareltje van gemaakt. En die verpak ik dan met heel veel liefde zodat je echt een mooi cadeautje kan afgeven.

Meer informatie? Laat hieronder je gegevens en je vragen achter en ik bezorg je zo snel mogelijk alle informatie. Bestelde bonnen worden na betaling meteen opgestuurd of kunnen bij mij (Gent) afgehaald worden.


    janee

    Als je na 3 dagen geen antwoord hebt gekregen op je vraag, kijk dan zeker in je ongewenste mail.