HUWELIJKEN


Bij mij geen geforceerde foto’s, maar beelden van hoe jullie écht zijn. Naast het mooie van de huwelijksdag, breng ik ook het spontane in beeld. Kindjes die de show stelen tijdens de mis, hapjes die midden op het hemd van de nonkel belanden, trotse oma’s met tranen in de ogen, bruidsmeisjes die uit de bol gaan,… Ik vind het belangrijk om jullie dag vast te leggen exact zoals hij is. Exact zoals jullie zijn.

Jullie gaan trouwen, proficiat! Ongetwijfeld zijn jullie al volop bezig met de voorbereidingen en het zoeken naar de perfecte locatie, cateraar, uitnodigingen én huwelijksfotograaf. Ik maak graag deel uit van jullie grote dag. Het is mijn persoonlijke missie om jullie de mooiste foto’s en herinneringen te bezorgen die jullie nog jaren zullen koesteren.

Reviews

let me tell

YOUR STORY

Een huwelijksreportage start vanaf € 2.000 voor 8u. Graag eens afspreken? Vul het formulier hieronder in. Vertel me zeker al wat meer over jou, je partner, de trouwdatum en het huwelijk dat jullie in gedachten hebben. Ik contacteer je dan snel terug voor een afspraak en een voorstel op maat.
 Ps: Als je na 3 dagen nog geen antwoord kreeg, check dan eens je spam-folder.

Investering


Prijzen starten vanaf 2000 euro voor 8 uur fotografie. Inbegrepen in deze prijs:

  • persoonlijk opvolging vooraf en nadien

  • nabewerking van een grote selectie foto’s

  • alles aangeleverd in hoge resolutie via een persoonlijke website
  • alle verplaatsingen binnen Vlaanderen
  • klein luxe-album

TELL ME MORE