13 13

Let’s celebrate together

Jullie gaan trouwen, proficiat! Ongetwijfeld zijn jullie al volop bezig met de voorbereidingen en het zoeken naar de perfecte locatie, cateraar, uitnodigingen én huwelijksfotograaf. Ik maak graag deel uit van jullie grote dag. Het is mijn persoonlijke missie om jullie de mooiste foto’s en herinneringen te bezorgen die jullie nog jaren zullen koesteren.

Bij mij geen geforceerde foto’s, maar beelden van hoe jullie écht zijn. Naast het mooie van de huwelijksdag, breng ik ook het spontane in beeld. Kindjes die de show stelen tijdens de mis, hapjes die midden op het hemd van de nonkel belanden, trotse oma’s met tranen in de ogen, bruidsmeisjes die uit de bol gaan,… Ik vind het belangrijk om jullie dag vast te leggen exact zoals hij is. Exact zoals jullie zijn.

Let me tell your story

Een huwelijksreportage start vanaf € 1.800 voor 8u. Graag eens afspreken? Vul het formulier hieronder in. Vertel me zeker al wat meer over jou, je partner, de trouwdatum en het huwelijk dat jullie in gedachten hebben. Ik contacteer je dan snel terug voor een afspraak en een voorstel op maat.

Ps: Als je na 3 dagen nog geen antwoord kreeg, check dan eens je spam-folder.

Investering

Prijzen starten vanaf 1800 euro voor 8 uur fotografie. Inbegrepen in deze prijs:


• persoonlijk opvolging vooraf en nadien
• nabewerking van alle foto's
• alles aangeleverd in hoge resolutie via een persoonlijke website

• alle verplaatsingen binnen Vlaanderen

• klein luxe-album

Tell me more

Zijn jullie nog op zoek naar een huwelijksfotograaf en denk je dat wij een match kunnen zijn? Ik leer jullie graag al een beetje beter kennen. Vul hieronder het formulier in en ik stuur jullie alle informatie en prijzen voor een huwelijksreportage. En dan hoop ik dat we elkaar binnenkort in real life kunnen leren kennen.

Reviews

Onze huwelijksfoto’s waren gewoonweg schitterend! We worden elke keer terug gezogen naar die dag bij het bekijken van het album. Gewoon TOP! Bedankt!

Lien en Kjell

The cherry on top of your wedding cake 🙂
Vanaf het eerste gemoedelijke gesprek in onze woonkamer was de ‘klik’ er onmiddellijk. Nathalie gaf ons meteen het gevoel dat ze haar vak en talenten goed kent en die kon afstemmen op onze wensen, terwijl ze tegelijk een heel warme en persoonlijke aanpak hanteert. Verliefde blikken, kleurrijke bulderlach, stiekem gefluister achter de rug van de ambtenaar of het nichtje dat haar kleed ondersmost: Nathalie heeft het allemaal gezien én vastgelegd.Onze foto’s geven ons zo mooi en origineel weer hoe we écht zijn, alsof ze genomen werden door iemand die ons al jaren kent.

Maureen en
Steven

Recente huwelijksreportages